1401/07/19 - 14 : 52
کد خبر: 31828
رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربايجان شرقي:
کارگر در آذربايجان ناياب شد!
رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربايجان شرقي با بيان اين که آذربايجان شرقي يک استان اقتصادي و صنعتي است، گفت: با توجه به مشکل کمبود کارگر در کارخانه هاي بزرگ صنعتي، نهادينهسازي اقتصاد دانشبنيان مي تواند راهکار مناسبي براي اشتغالزايي به ويژه ايجاد اشتغال براي قشر تحصيلکرده باشد.
صابر پرنيان امروز در جمع مردم باسمنج اظهار کرد: کارخانه هاي صنعتي با حرکت به سمت فعاليت هاي دانش بنيان بايد محصولاتي با کيفيت بالا و قيمت تمام شده پايين توليد کنند.
وي تاکيد کرد: آذربايجان شرقي با دو هزار و 560 طرح صنعتي در حال اجرا در رتبه اول و با چهار هزار و 238 واحد صنعتي در رتبه چهارم کشور قرار دارد.
رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربايجان شرقي گفت: در زمينه تعداد واحدهاي ايجادي رتبه سوم و در اخذ جواز صنعتي رتبه اول را داريم که اين موضوع نشان مي دهد علاقمندي فعالان اقتصادي در استان براي ايجاد کسب و کار در حوزه صنعت در رتبه اول است.
پرنيان با بيان اين که در حال حاضر 57 شهرک صنعتي در استان وجود دارد، گفت: اقدامات خوبي براي توسعه و تامين زيرساخت هاي مورد نياز شهرک هاي صنعتي در استان انجام شده است.
وي افزود: به دنبال اخذ مجوز براي ايجاد خودروساز سوم با توليد محصولاتي با برند روز دنيا در استان هستيم که در اين زمينه 45 شرکت دانش بنيان در حوزه خودرو در حال فعاليت هستند.
پرنيان با اشاره به ظرفيت هاي بزرگ بخش معدن افزود: امسال با پيگيري هاي نماينده ولي فقيه در استان و نمايندگان مردم اتقافات خوبي در حوزه معدن افتاد که تشکيل شرکت مس آذربايجان، توليد کنسانتره مس و توليد کاتد فلز مس از جمله اين اقدامات مهم در اين حوزه بوده است.
وي ادامه داد: اميدواريم با حمايت مردم و فعالان بخش خصوصي تبريز را به شهر صادرات، اشتغال و توليد ثروت تبديل کنيم.
رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربايجان شرقي افزود: باسمنج از گذشته، مرکز کسب و کار بوده و اهالي اين شهر اهل تجارت هستند بنا بر اين اميدواريم با رفع موانع و مشکلات مردم در حوزه هاي مختلف اقتصادي بتوانيم دين خود را به خاک و شهدا انجام دهيم.
رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربايجان شرقي با بيان اين که ايران نيز مانند ساير کشورهاي دنيا تحت تاثير جنگ روسيه و اوکراين قرار گرفت، گفت: با توجه به ميزان وابستگي کشور به اقتصاد جهاني و همچنين با وجود فعالان اقتصادي توانمند بخش خصوصي در تورمي که در دنيا اتفاق افتاد خوشبختانه بازارهاي داخلي به صورت مطلوبي مديريت شد.
پرنيان به دستاوردهاي طرح مردمي سازي يارانه ها اشاره کرد و افزود: افرادي سال ها با استفاده از منابع کشور به ثروت هاي بزرگي دست يافته اند که در اين زمينه با اجراي طرح مردمي سازي يارانه ها از سوي دولت سيزدهم يارانه از حلقه آخر به حلقه اول يعني به مصرف کننده ارايه شد.
وي ادامه داد: ايجاد اخلال بين روند توليد تا رسيدن کالا به دست مصرف کننده از سوي دلالان موجب گرانفروشي و در نهايت افزايش فشار به بخش توليد و مصرف کنندگان مي شود که در اين زمينه دولت از طريق راه اندازي سامانه اينترنتي تمام روند بازار را به صورت شفاف کنترل مي کند.
پيوند صنعت و دانشگاه بايد حفظ شود
امام جمعه باسمنج نيز با بيان اين که ظرفيت هاي صنعتي خوبي در اين منطقه وجود دارد، گفت: پيوند صنعت و دانشگاه بايد حفظ شود چرا که توسعه و پيشرفت هر کشوري در گرو بهره مندي از دانش نخبگان علمي است.
حجتالاسلام والمسلمين قهرمان احمدي افزود: به منظور تداوم توليد و افزايش صادرات، محصولات بايد بر اساس ذائقه دنيا توليد شود براي مثال در توليد فرش دستبافت بايد به ذائقه خريداران توجه شود.
وي تاکيد کرد: خوشبختانه در بخش معدن ظرفيت هاي زيادي وجود دارد بنا بر اين در اين زمينه از مسئولان سازمان صمت انتظار داريم براي رشد و توسعه در اين بخش قدم هاي خوبي برداشته شود چرا که اگر صنعت و معدن توسعه يابد موضوع بيکاري حل مي شود.
امام جمعه باسمنج افزود: در حوزه تجارت نيز وجود بازارهاي بزرگ در همسايگي ما ظرفيت بزرگي براي افزايش مراودات تجاري است.
وي با اشاره پيشينه و تاريخ تمدن ايران گفت: تجارت، صنعت و دانش در ايران قدمتي تاريخي دارد بنا بر اين براي توسعه اقتصادي بيش از گذشته، بايد قدم هاي بزرگي در حوزه هاي صنعت، معدن و تجارت برداشته شود.
انتهاي پيام/
کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید: