احرار:دبير هشتمين همايش علمي شمس و مولانا از جزئيات برنامههاي مراسم پاياني اين رويداد سخن گفت.
فاطمه مدرسي توضيح داد: ?? مقاله به مرحله نهايي داوري هشتمين همايش بينالمللي شمس و مولانا در خوي راه يافتند که از ميان آنها ? مقاله براي ارائه حضوري و 30 مقاله براي چاپ در کتاب مجموعه مقالات از طرف کميته داوران انتخاب شدند.
او افزود: در اين همايش، اساتيدي از دانشگاههاي باغچهشهر استانبول، سلجوق قونيه، آتاتورک ارزروم و يوزونجيييل وان حضور خواهند داشت. همچنين بخش ديگري از اساتيد خارجي و داخلي در روزهاي نهم و دهم مهر ماه اين همايش علمي را به صورت مجازي ادامه خواهند داد.
فاطمه مدرسي خاطرنشان کرد: افزون بر نويسندگان مقالات برگزيده، سخنرانان مدعو از دانشگاههاي تهران، شيراز، تبريز، اروميه، علامه طباطبايي، زنجان و سيستان و بلوچستان و پژوهشگاه علوم انساني و مطالعات فرهنگي به سخنراني خواهند پرداخت.
اين عضو هيئت علمي دانشگاه اروميه تاکيد کرد: مقالات و سخنرانيهاي اين دوره از همايش با اولويت شمسپژوهي و مقالات شمس انتخاب شدهاند که اين رويه در سالهاي آتي نيز ادامه خواهد يافت.
مدرسي اظهار اميدواري کرد با تداوم اين رويکرد با همکاري ساير دانشگاهها و موسسات پژوهشي داخل و خارج از کشور محتواي بيشتر و باکيفيتتري در رابطه با شمس تبريزي توليد شود.
بنا بر اعلام دبير علمي هشتمين همايش بينالمللي شمس و مولانا در خوي، عقد قرارداد همکاري با اساتيد دانشگاههاي خارجي و ارائه جديدترين يافتهها از نسخ خطي مقالات شمس تبريزي از جمله رويدادهاي ويژه اين همايش خواهد بود.
جعفرپور مدير توليت شمس تبريزي و رئيس همايش نيز با اعلام اينکه تعدادي از خبرگزاريها و رسانههاي داخلي و خارجي با حضور در همايش بينالمللي شمس و مولانا برنامههاي اين رويداد را منعکس خواهند کرد، گفت: با هماهنگيهاي انجام شده با اداره کل رسانههاي خارجي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و برخي شبکههاي تلويزيوني خبرنگاران و تهيه کنندگان اين رسانه با حضور در همايش، برنامههاي اين رويداد بينالمللي را پوشش خواهند داد.
او سپس گفت: تاکنون حضور خبرنگاران و عوامل «آناتولي ترکيه و آپاي آذربايجان و شبکه سحر رسانه ملي کشورمان» در هشتمين همايش بينالمللي شمس و مولانا قطعي شده است و گزارشهاي تهيه شده توسط اين گروه خبري در ديگر شبکه هاي خبري از جمله فرانسه و آمريکا و الجزاير نيز منعکس خواهد شد.
انتهاي پيام