احرار:معاون فرهنگي مديرکل فرهنگ و ارشاد اسلامي آذربايجانشرقي گفت: شعر و ادب و بزرگان و فرهيختگان ادبي شناسنامه و هويت مردم ايران زمين هستند و شاکله فرهنگ اين مرز و بوم با شعر و ادبيات درهم تنيده است.
حسن گلي در گفت و گو با خبرنگاران به مناسبت آغاز آيينهاي ويژه گراميداشت روز ملي شعر و ادب فارسي، افزود: فرهنگ زماني بالنده ميشود که خالقان و پرورش دهندگان آن الگوي ملموسي براي مردم باشند و روز ملي شعر و ادب فارسي فرصتي براي معرفي اين ذخاير ادبي ايران است.
وي اظهار داشت: روز ملي شعر و ادب فارسي محملي براي بازتعريف جايگاه شاخص و اهميت شعر و ادب در ميان مردم به عنوان مخاطبان اصلي فرهنگ بوده و آيينهاي ويژه گراميداشت اين روز از بيست و سوم شهريور در تبريز و شهرستان ها آغاز مي شود.
معاون فرهنگي مديرکل فرهنگ و ارشاد اسلامي آذربايجان شرقي با اشاره به اينکه اين اداره کل اهتمام ويژهاي به تحقق عدالت فرهنگي در اقصي نقاط استان دارد، گفت: انجمنهاي ادبي فعال در شهرستان ها به عنوان خاستگاه و سرمنشاء توليدات ادبي، مکاني براي کشف و پرورش استعدادهاي جوان محسوب ميشوند.
گلي، ادامه داد: برگزاري آيينهاي روز ملي شعر و ادب فارسي در شهرستانها ميتواند زمينهساز آفرينش و ارايه آثاري گرانسنگ در اين حوزه و شناسايي جوانان فعال و مستعد در اين زمينه باشد.
وي يادآوري کرد: اين آيين ها با برگزاري نشست تخصصي و سخنراني اساتيد برجسته حوزه فرهنگ و ادب آغاز و آيين اختتاميه روز بيست و هشتم شهريور با حضور اصحاب فضل و فرهنگ و مسوولان کشوري و استاني در تالار وحدت دانشگاه تبريز برگزار مي شود.
گلي، گلباران مقبره استاد شهريار با حضور شعرا، ادبا، مسوولان و اقشار مختلف مردم و دهها برنامه فرهنگي و هنري در شهرستانها را از جمله برنامه هاي گراميداشت روز ملي شعر و ادب فارسي اعلام کرد.