1394/2/6 - 08 : 31
کد خبر: 2745
مدير عامل آب و فاضلاب آذربايجان شرقي:
فضاي سبز شهر جديد سهند با آب شرب آبياري مي شود
احرارنيوز:مدير عامل آب و فاضلاب آذربايجان شرقي از آبياري بخشي از فضاي سبز شهر جديد سهند با آب شرب خبر داد.

به گزارش احرارنيوز، محمد ايمانلو در جلسه بررسي مشکلات کم آبي استان گفت: علي رغم هشدارهاي مسئولان امر مبني بر احتمال وقوع کم آبي در آينده، در حدود 30 درصد از فضاي سبز شهر جديد سهند با آب شرب تامين مي شود.

وي گفت: ما چندين بار اقدام به قطع آب شرب موجود در نزديکي فضاي سبز کرده ايم ولي متاسفانه مسئولان فضاي سبز سهند، با استناد به مجوز از معاونت عمراني استانداري، مجددا آب را وصل کرده و از آن به عنوان آبياري فضاي سبز استفاده مي کنند.

 وي خاطرنشان کرد: هشدارهاي لازم را داده ايم و به زودي با قطعي آب، مانع آبياري فضاي سبز با آب شرب مي شويم و از نهادهاي متولي و دستگاه قضايي انتظار مساعدت داريم.

مدير عامل آب و فاضلاب آذربايجان شرقي از حفر 10 حلقه قنات در سال هاي گذشته خبر داد و گفت: 10 حلقه قنات ديگر نيز در آينده نزديک در جهت تامين آب شرب شهروندان حفر مي شود.

 ايمانلو در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به وضعيت تامين آب شرب سهند گفت: تا کنون به اين منظور، دو حلقه قنات در اين منطقه حفر شده و يک حلقه ديگر نيز در آينده نزديک حفر مي شود.

 وي با اشاره به طرح اجاره چاه آب و يا خريد آن در شهرستان ها و روستاهاي استان اظهار کرد: تجهيز تمامي شهرستان ها و روستاها به تصفيه خانه يکي از مهم ترين اولويت هاي ماست و در صورت تامين اعتبار، اين مهم را به جد پيگيري مي کنيم.

 وي خاطرنشان کرد: در شهر بخشايش با مشکل شوري آب و کمبود آب در چاه هاي حفر شده مواجه هستيم که خريد تجهيزاتي با دو ميليارد تومان در اين زمينه پيشنهاد مي شود.

مديرعامل آبفاي آذربايجان شرقي با انتقاد از ممانعت مردم از انتقال آب شيرين به برخي روستاها اظهار کرد: متاسفانه در انتقال آب شيرين به برخي روستاها ، مشکلات اجتماعي و تعصبات بي مورد مشاهده مي شود که با اتخاذ تدابير مناسب و برخورد قانوني مي توان مانع افزايش مشکلات اجتماعي ناشي از آب شد.

کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
ارسال نظر
نام:
پست الکترونیک:
نظر :
سوال امنیتی :
? 4 + 4

  آخرین اخبار
تراکتور?_?نساجي توقف قهرمان در خانه
اعضاي کميسيون اجتماعي مجلس وارد تبريز شدند
نورباران آسمان تبريز به مناسبت ميلاد امام رضا(ع) و قهرماني تراکتور در ليگ برتر فوتبال
پيام تبريک فرمانده سپاه عاشورا بعد از قهرماني تراکتور
هيأت انتخاب و داوري و آثار راه‌يافته بخش «فيلم‌» جشنواره «سهند» معرفي شدند
يادواره شهيد «حسن شفيع زاده» فردا در تبريز برگزار مي شود
جشن قهرماني تراکتور در خانه برگزار مي‌شود؟
خليل‌زاده محروم شد
همکاري تراکتورسازي و استانداري خوزستان براي ارتقا کشاورزي
بهره‌برداري از پروژه‌هاي عمراني و خدماتي شهرداري تبريز با545 ميليارد تومان هزينه
  پربازدیدترین اخبار
نورباران آسمان تبريز به مناسبت ميلاد امام رضا(ع) و قهرماني تراکتور در ليگ برتر فوتبال
برگزاري جشن قهرماني تراکتور در ديدار مقابل استقلال خوزستان
ايمني و جان دانش آموزان، خط قرمز نوسازي مدارس در حوزه مدارس غيردولتي
ايمني و جان دانش آموزان، خط قرمز نوسازي مدارس در حوزه مدارس غيردولتي
ايمني و جان دانش آموزان، خط قرمز نوسازي مدارس در حوزه مدارس غيردولتي
اعضاي کميسيون اجتماعي مجلس وارد تبريز شدند
مقدمات برگزاري جشن قهرماني هفته پاياني در تبريز فراهم شده است/منتظر اعلام فدراسيون هستيم
تبريز نيازمند روش نوين آبياري
.
تراکتور?_?نساجي توقف قهرمان در خانه
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.