فرماندار تبريز خواستار تدوين نظام جامع احياي بافتهاي فرسوده شهري شد.
به گزارش احرارنيوز، محمود چمني در کنفرانس مقاومسازي و بهسازي بافتهاي فرسوده شهري در مجاورت گسلهاي فعال افزود: تنها دقايقي بعد از زلزله مرداد ماه استان، شهردار تبريز با حضور در ستاد بحران شهرستان آمادگي خود و مجموعه شهرداري را براي ياري رساندن به مناطق زلزلهزده اعلام کرد و در طول دوران بازسازي، امدادرساني و مديريت بحران يار و ياور مسئولان امر بود.
وي با اعلام اينکه با وجود وارد آمدن آسيبهاي قابل توجه به 20 روستاي اطراف تبريز در زلزله اخير، مديريت شهرستان با تکيه بر توان و امکانات در اختيار خود اقدام به کمکرساني و آغاز مراحل بازسازي اين مناطق کرد، گفت: در اين راه شهرداري تبريز با تلاش شبانهروزي خود و با استفاده از 98 دستگاه خودرو و ماشينآلات در اختيار در کمترين زمان ممکن کار آواربرداري از اين مناطق را به پايان برد و در کنار آن تنها به فاصله 16 روز از وقوع زلزله کلنگ احداث واحدهاي مسکوني مقاوم و جديد در روستاهاي اطراف تبريز به زمين زده شد.
فرماندار تبريز در بخش ديگري از سخنان خود افزود: علاوه بر اين شهرداري تبريز و شوراي اسلامي شهر با تصويب و تخصيص مبلغ 10 ميليارد ريال اعتبار ويژه به ياري زلزلهزدگان استان شتافتند و با اين اقدام خود را به عنوان دستگاه پيشگام در اين حوزه معرفي کردند.
وي در عين حال از واگذاري يکهزار و 40 کانکس به زلزلهزدگان شهرستان تبريز از سوي مديريت بحران خبر داد و افزود: از اين تعداد 300 کانکس براي اسکان روستاييان و 700 کانکس نيز براي دامهاي روستاييان اختصاص يافت.
فرماندار شهرستان تبريز در ادامه از احداث بالغ بر يکهزار و 500 واحد مسکوني مقاوم به روستاييان آسيبديده از زلزله اخير خبر داد و افزود: از اين تعداد 700 واحد واگذار شده است.
چمني در عين حال ايجاد و راهاندازي مرکز فرماندهي بحران شهرستان تبريز، افزايش تعداد شهرکهاي امن در مناطق شهري، افزايش تعداد سالنهاي سرپوشيده، تدوين نظام جامع احياي بافتهاي فرسوده شهري، تخصيص اعتبارات ويژه دولتي براي اجراي طرحها مقاومسازي، بهسازي و فرهنگسازي در حوزه مديريت بحران براي شهروندان را از جمله ضرورتهاي حوزه مديريت بحران در کشور دانست.