مربي مسئول کانون ايلام گفت: برگزاري جشنواره بينالمللي قصه گويي فرصتي مناسب براي آشنا کردن کودکان و نوجوانان ايراني با فرهنگ ساير ملل و اقوام است.
به گزارش احرارنيوز پروين حليمي مربي مسوول کانون ايلام در حاشيه برگزاري شانزدهمين جشنواره بينالمللي قصهگويي در تبريز گفت: قصهگويي فعاليتي است که نسل به نسل و سينه به سينه حکايتها و روايتهايي را از گذشته نقل ميکند.
وي افزود: توجه به آداب و رسوم هر شهر و کشوري بازتاب فرهنگ بومي و محلي آن است که به نسل جديد منتقل ميشود و در اين ميان قصه ابزاري است که با بهرهگيري از داستانهاي قابل نقل، به شناسايي اين فرهنگها ميپردازد.
حليمي انتخاب قصه به زبان بومي و محلي و روايت آن را نوعي ارزشگذاري براي زبان و گويش اقوام عنوان کرد و يادآور شد: قصه روح کودکان و نوجوانان را آرامش ميبخشد و از آن جايي که قصهگويي يکي از شيوههاي آموزشي غير مستقيم است ميتوان بسياري از مسايل آموزشي را در قالب قصه به کودکان و نوجوانان ارايه کرد.
اين مربي قصهگو وجه تمايز قصههاي ايراني را نسبت به ديگر کشورها در حوزهي گستره دامنه قصهها و بيان رواياتهاي کتاب آسماني قرآن و سرگذشت ايرانيان و تاريخ کهن و غني آنها همچنين آداب و رسوم و فرهنگهاي مختلف آن ارزيابي کرد.
مرحله نهايي شانزدهمين جشنواره بين المللي قصه گويي از 29 اسفند در شهر تبريز آغاز و تا اول اسفند ادامه خواهد داشت.