احرارنيوز: شهردار تبريز از راهاندازي نخستين اتوبوس برقي در خط باغميشه اين شهر خبر داد.
به نقل از روابط عمومي شهرداري تبريز، صادق نجفي در مراسم افتتاح تاکسيهاي بينالمللي ديدار گيتي سير اظهار داشت: شهرداري تبريز در اين مسير همراه و ياور بخش خصوصي است تا بتوانيم شاهد توسعه متوازن شهري باشيم.
اضافه شدن 120 دستگاه اتوبوس جديد به ناوگان حمل و نقل تبريز
وي با اشاره به تامين زير ساخت حمل و نقل شهري افزود: در سالجاري 120 دستگاه اتوبوس به ناوگان حمل و نقل عمومي اضافه ميشود که 50 دستگاه از آنها به اتوبوس دوکابين خط BRT اختصاص داده ميشود.
نجفي ادامه داد: براي خط باغميشه تا بازار اولين خط اتوبوس برقي نيز در آينده نزديک راهاندازي ميشود.
وي با اشاره به تاکسيهاي VIP شرکت ديدار سير گيتي گفت: اين تاکسيها که در سطح بينالمللي فعاليت ميکنند فرصت مناسبي براي ساماندهي گردشگري به ويژه گردشگري سلامت به حساب ميآيند.
شهردار تبريز ضمن تقدير از اين اقدام که توسط بخش خصوصي انجام گرفته است، توسعه موجود در بخشهاي مختلف تبريز را در حد و شان مردم تبريز ندانسته و خاطرنشان کرد که شهرداري تبريز همه تلاش خود را براي توسعه تبريز انجام داد و بخش خصوصي را در اين مسير همراهي ميکند.
وي با اشاره به بودجه شهرداري کلانشهر تبريز يادآور شد: 44 درصد بودجه تبريز به حمل و نقل عمومي و ترافيک اختصاص يافته است و در سال جاري 440 ميليارد تومان براي تامين اعتبار متروي تبريز پرداخت ميشود.
تاکسيهاي بينالمللي ديدار سير گيتي توسط بخش خصوصي افتتاح شده و براي ساماندهي حمل و نقل خارج از کشور و ارائه خدمات به داخل کشور فعاليت خواهد کرد.