احرارنيوز:عضو کميسيون عمران مجلس شوراي اسلامي گفت: دولت تاکنون به نامه نمايندگان براي رسيدگي به وضعيت پروژه هاي مسکن مهر به عنوان کمترين انتظار از قوه مجريه در اين خصوص پاسخي نداده است.
به گزارش احرارنيوز به نقل از مهر، محمد حسين فرهنگي چهارشنبه در جمع خبرنگارن با بيان اينکه دولت درباره رسيدگي به وضعيت پروژه هاي مسکن مهر بايد پاسخگو باشد، از عدم تخصيص اعتبار کافي به پروژه هاي عمراني در بودجه پيشنهادي دولت به مجلس براي سال آينده انتقاد و تصريح کرد: پيشرفت و توسعه هر کشوري تا حد زيادي به انجام پروژه هاي عمراني بستگي دارد در حالي که اين حوزه اکنون در کشور ما به مظلوم ترين بخش تبديل شده چرا که کمترين توجه در بودجه ريزي سال آينده به آن صورت گرفته است.
وي با اشاره به اينکه تصورها بر اين بود که با اجراي ماده ??? قانون برنامه پنجم توسعه، تا حدودي مشکلات حوزه عمراني کشور حل شود، افزود: با عملکرد سليقه اي در بسياري از استان ها عملا' اين قانون نتوانست نوش داروي حوزه هاي عمراني کشور باشد.
فرهنگي در ادامه اظهار داشت: اين ماده قانوني تلاش داشت تا توازن، عدالت در توزيع و زمينه سازي براي ارتقاي مناطق کمتر توسعه يافته را در کشور ممکن سازد و دولت مکلف بود تا با توزيع متناسب و عادلانه منابع و سود تسهيلات، شاخص برخورداري شهرستان ها را به سطح متوسط کشور نزديک تر کند.
نماينده مردم تبريز، آذرشهر و اسکو در مجلس شوراي اسلامي از عدم تحقق اين ماده قانوني که بايد توسط دولت اجرايي مي شد، ابراز تاسف کرد و افزود: بخشي از درآمدهاي پيش بيني شده در بودجه سال آينده ناممکن است و تاثير منفي اين عدم تحقق مطمئنا' در وهله اول به حوزه عمراني خواهد رسيد.
فرهنگي در پايان خاطر نشان شد: دولت تاکنون به نامه نمايندگان براي رسيدگي به وضعيت پروژه هاي مسکن مهر نيز پاسخي نداده و اين کمترين انتظاري است که مي توان از دولت براي حل سريع مشکلات اين بخش و اعلام اقدامات صورت گرفته در رابطه با آن داشت.