1393/10/13 - 06 : 47
کد خبر: 1850
در جلسه کارگروه سلامت و امنيت غذايي بناب عنوان شد:
راه اندازي مؤسسه سلامت بناب از مهر ??
احرارنيوز:نماينده مردم بناب در مجلس شوراي اسلامي گفت: جذب و ترغيب خيران براي امور بهداشتي و درماني بايد مورد توجه مسوولان امر شهرستان قرار گيرد.

به گزارش احرارنيوز، ذحجت الاسلام محمد باقري بنابي شنبه در جلسه کارگروه سلامت و امنيت غذايي شهرستان بناب اظهار داشت: انجام کار کارشناسي در اجراي تمام برنامه ها امري ضروري است چرا که معتقدم بسياري از آسيب ها و مشکلات ايجاد شده در بخش هاي مختلف کشور ناشي از عدم انجام کار کارشناسي بوده است و تا زماني که مسائل علمي در شهرستان حل نشود، توسعه نيز امکان پذير نخواهد بود.

وي با بيان اينکه شهرستان بناب استعداد و پتانسيل لازم را براي راه اندازي مؤسسه سلامت دارد، خاطر نشان شد: بحث راه اندازي دانشکده پزشکي در بناب به دهه ?? برمي گردد و تمامي مکاتبات لازم نيز در اين خصوص موجود است و اميدواريم مؤسسه سلامت شهرستان همزمان با دهه فجر امسال راه اندازي شود.

اين عضو کميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي بخش پاياني سخنان خود بر لزوم جذب خيران در بخش بهداشت و درمان بناب تاکيد و تصريح کرد: در اين خصوص با برخي مشکلات مواجه هستيم که در کنار موضوعات ديگري چون تأمين نيروي انساني مورد نياز در قسمت درمان بناب بخصوص پرستاران، بايد مورد توجه قرار گيرد.

قائم مقام معاونت آموزشي دانشگاه علوم پزشکي تبريز نيز در اين جلسه از اخذ مجوز تأسيس و راه اندازي مؤسسه سلامت در بناب خبر داد و گفت: با تغيير رتبه بندي دانشگاه ها، شروع بکار اين مؤسسه با جذب دانشجو در مقطع کارداني همراه بوده و مؤسسه سلامت بناب براساس نيازهاي اين شهرستان نسبت به ايجاد رشته و جذب دانشجو اقدام خواهد کرد.

دکتر وحيد زمان زاده در ادامه افزود: اين مؤسسه از مهرماه سال آينده در رشته هاي بهداشت حرفه اي و علوم آزمايشگاهي نسبت به جذب دانشجو اقدام خواهد نمود و تأسيس رشته هاي بهداشت خانواده و صنايع غذايي نيز جزو برنامه هاي آتي آن است و رئيس دانشگاه علوم پزشکي آذربايجان شرقي نيز دستور معرفي مسئول راه اندازي مؤسسه سلامت را در شهرستان بناب صادر کرده و اين اقدام در دو هفته آينده صورت خواهد گرفت.

عليرضا علي اصغري معاون خدمات شهري شهرداري بناب نيز در اين جلسه از تفکيک در مبداء زباله هاي عفوني شهرستان با همکاري بهداشت و نيز جمع آوري و انتقال ?? واحد دامداري و انتقال آن به خارج از شهر خبرداد و گفت: پنج واحد دامداري نيز قرار است ظرف روزهاي آتي از سطح شهر جمع آوري و به خارج از شهر انتقال يابند که در اين مورد  پيمانکار ميدان دواب به تعهدات خود در قرارداد عمل نمي کند و شهرداري آماده است در خصوص برخورد و جمع آوري مسائل غيربهداشتي واقع در اين ميدان دواب با همکاري مرکز بهداشت اقدام کند.

 

کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
ارسال نظر
نام:
پست الکترونیک:
نظر :
سوال امنیتی :
? 8 + 9

  آخرین اخبار
؛ديدار فرماندهان ارشد سپاه در استان با فرماندهان ارشد ارتش در آذربايجان شرقي
ورود وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي به تبريز*
فضاسازي شهري به مناسبت ديدار تيم‌هاي تراکتور و ملوان انزلي
فاز 2 پروژه اتوبان ولايت شهريور امسال افتتاح مي شود/ دسترسي شهرک هاي نصر و مرزداران به بزرگراه جديد
تحول در اقتصاد روستاهاي خداآفرين با اجراي طرح‌هاي ملي اشتغال و عمران
آذرشهر قطب توليد لپه در سطح خاورميانه و جهان
شتاب صنعت کشور با حرکت چرخ‌هاي تراکتورسازي
برف بهاري شهرهاي شمال شرق آذربايجان‌شرقي را سفيدپوش کرد
محروميت عجيب براي خليل‌زاده و کسر يک امتياز از چادرملو
انتقال شهروندان تبريزي به سالن همايش‌هاي بين‌المللي خاوران با اتوبوسهاي ويژه جشنواره موغام
  پربازدیدترین اخبار
تحول در اقتصاد روستاهاي خداآفرين با اجراي طرح‌هاي ملي اشتغال و عمران
ورود وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي به تبريز*
آذرشهر قطب توليد لپه در سطح خاورميانه و جهان
شتاب صنعت کشور با حرکت چرخ‌هاي تراکتورسازي
فضاسازي شهري به مناسبت ديدار تيم‌هاي تراکتور و ملوان انزلي
برف بهاري شهرهاي شمال شرق آذربايجان‌شرقي را سفيدپوش کرد
فاز 2 پروژه اتوبان ولايت شهريور امسال افتتاح مي شود/ دسترسي شهرک هاي نصر و مرزداران به بزرگراه جديد
سرويس دهي ناوگان اتوبوسراني تبريز به ورزشگاه يادگار امام (ره) براي تماشاگران بازي تراکتور – ملوان
مازوت‌سوزي نيروگاه حرارتي تبريز در زمستان قطع خواهد شد
؛ديدار فرماندهان ارشد سپاه در استان با فرماندهان ارشد ارتش در آذربايجان شرقي
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.