1393/10/4 - 15 : 28
کد خبر: 1710
نماينده مجلس:
مبارزه با مفاسد اقتصادي مطالبه عمومي است
احرارنيوز: عضو هيات رئيسه مجلس شوراي اسلامي گفت: مبارزه با مفاسد اقتصادي و تخلفات کلان مالي مطالبه عمومي است و بايد تمامي دستگاه هاي کشور در اين رابطه اقدامات جدي و عملي از خود نشان دهند.

به گزارش احرارنيوز به نقل  از ايرنا، محمدحسين فرهنگي روز پنجشنبه در گفت وگويي با بيان اينکه مبارزه با مفاسد اقتصادي در طول سال هاي اخير همواره مطرح بوده است، اظهار کرد: انتظار آحاد مردم از مقامات مسئول در کشور اين است که نسبت به مبارزه با مفاسد اقتصادي که مورد تاکيد مقام معظم رهبري نيز است، بي تفاوت نبوده و با حساسيت بيشتر موضوع را بررسي و پيگيري کنند.

وي افزود: بر اساس بررسي هاي صورت گرفته بيشتر زمينه مفاسد اقتصادي در کشور متوجه سيستم هاي بانکي بوده و جاي تاسف است که با وجود وزارتخانه امور اقتصادي و دارائي و همچنين سازمان عريض و طويلي مثل بانک مرکزي که نقش اصلي در نظارت بر عملکرد بانک ها را دارند، چنين مفاسدي به وجود مي آيد.

فرهنگي با بيان اينکه الزاما' تمامي موارد مربوط به مفاسد اقتصادي شامل سوء استفاده ها نمي شود، يادآوري کرد: برخي از اين مسايل به عدم رعايت مقررات و جابجائي ها مربوط است که باعث انجام اقدامات خلاف قانون مي شود.

وي ، همکاري و حساسيت قواي سه گانه در خصوص مبارزه با مفاسد اقتصادي را مورد تاکيد قرار داد و گفت: در اين زمينه تا زمانيکه نظارت هاي عمومي محقق نشود دستيابي به دستاوردهاي قابل توجه نيز ميسر نخواهد شد.

نماينده مردم تبريز، آذرشهر و اسکو در مجلس شوراي اسلامي اضافه کرد: بيش از آنکه در ساختارها نياز به مبارزه با مفاسد اقتصادي باشد بايد در زمينه رفتارهاي مسئولان در اين باره تغييرات اساسي به انجام برسد.

فرهنگي، تعدد نهادهاي نظارتي را از جمله نقاط ضعف در زمينه مبارزه با مفاسد اقتصادي برشمرد و گفت: در عمل وجود چنين نهادهايي موثر واقع نشده است چرا که ميزان ريسک مديران در نهادهاي اجرايي به دليل تعداد زياد ارگان هاي نظارتي به شدت پايين آمده است که همين موضوع مي تواند يکي از بسترهاي رشد مفاسد اقتصادي باشد.

وي ادامه داد: اين در حالي است که مديران اجرايي با داشتن ريسک پذيري بالا مي توانند جسارت خود را افزايش داده و در برخورد با تخلفات احتمالي مسئولانه تر وارد قضيه شده و بيشتر در خدمت اهداف سازماني خود باشند.

اين نماينده مجلس با اشاره به تصويب مقررات جديد مربوط به امر به معروف و نهي از منکر در مجلس شوراي اسلامي، اظهار کرد: تصويب نهائي اين مصوبه پس از تاييد شوراي نگهبان مي تواند بخش وسيعي از مبارزه با مفاسد اقتصادي در نهادهاي اجرايي را پوشش دهد.

فرهنگي گفت: با عمل به مصوبه فوق علاوه بر اينکه نظارت همگاني بر عملکرد مديران و مسئولان افزايش مي يابد، در جلوگيري از بروز مفاسد نيز مي تواند گام هاي مهم و رو به جلوي موثري تلقي شود.

کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
ارسال نظر
نام:
پست الکترونیک:
نظر :
سوال امنیتی :
? 7 + 2

  آخرین اخبار
شروع بهره‌برداري از پروژه‌هاي ورزشي شهر از هفته آينده ورزشي
رشد 153 درصدي امانت کتاب در استان
جديت ايران و آذربايجان براي ساخت پايانه کلاله - آغبند
افتتاح مدرسه هوشمند در شهر جديد سهند
رتبه سوم تبريز از لحاظ نوسازي بافت فرسوده در سطح کشور
لايروبي 1200 کيلومتر از رودخانه‌هاي اولويت‌دار آذربايجان شرقي
اجراي 15 پروژه جديد بخش خصوصي با 1000 ميليارد تومان ارزش سرمايه گذاري در تبريز
اجراي 5آيتم عمراني و مطالعاتي براي تکميل پروژه تقاطع غير همسطح آذربايجان
مسير دسترسي به ورزشگاه يادگار امام (ره) تبريز اصلاح شود
تدوين برنامه جامع اصلاح و بهبود روشنايي معابر
  پربازدیدترین اخبار
لايروبي 1200 کيلومتر از رودخانه‌هاي اولويت‌دار آذربايجان شرقي
رتبه سوم تبريز از لحاظ نوسازي بافت فرسوده در سطح کشور
نرخ بيکاري استان به 7.4 درصد کاهش يافت
جديت ايران و آذربايجان براي ساخت پايانه کلاله - آغبند
گوارديولا هم به تراکتور بيايد،‌ مشکلات حل نمي‌شود/ گل‌محمدي منطقي‌ترين گزينه است
انتقاد امام جمعه تبريز از عوارضي آزادراه سهند-تبريز
رشد 153 درصدي امانت کتاب در استان
افتتاح مدرسه هوشمند در شهر جديد سهند
1200 ميليارد تومان اعتبار آسفالت‌ريزي شهرداري تبريز در سال جاري
شروع بهره‌برداري از پروژه‌هاي ورزشي شهر از هفته آينده ورزشي
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.