1393/9/24 - 12 : 25
کد خبر: 1568
مديرکل فرودگاههاي آذربايجانشرقي:
دستگاه «آر.وي.آر» فرودگاه تبريز در شرف راهاندازي است
احرارنيوز: مديرکل فرودگاههاي آذربايجانشرقي گفت: دستگاه آر.وي.آر (RVR) فرودگاه بينالمللي تبريز براي راهاندازي منتظر تاييد کارشناسان کارخانه سازنده است.
به گزارش احرارنيوز به نقل از فارس، مصطفي صفايي امروز در گفتوگويي اظهار کرد: دستگاه آر.وي.آر به طور کامل در فرودگاه بينالمللي تبريز نصب شده و آماده راهاندازي است.
وي راهاندازي اين سيستم کمک ناوبري را منوط به تاييد کارشناسان کارخانه سازنده عنوان کرد و افزود: در حال حاضر بهرهبرداري اين سيستم بايد توسط کارشناسان خارجي تاييد شود و منتظر تست کارشناسان کارخانه سازنده هستيم.
گزارش حاکي است، مهرماه امسال مديرکل هواشناسي آذربايجانشرقي گفته بود «50 درصد اين سيستم کمکناوبري در فرودگاه تبريز موجود است و براي راهاندازي آن نياز به تکميل 50 درصد باقي بوده و آن هم منوط به ارسال از کارخانه سازنده است که متعلق به کشور فنلاند است.»
فرخ مطلبيفر در آن مقطع پيشبيني کرده بود که آبانماه امسال دستگاه آر.وي.آر فرودگاه بينالمللي تبريز راهاندازي شود.
اين گزارش ميافزايد، نزديک به چهار سال قبل کاهش ديد در فرودگاه تبريز هواپيماي حامل وزير وقت راه و شهرسازي را سه بار و در هر بار برنامهريزي براي حضور در تبريز، مجبور به بازگشت به تهران کرد. بعد از اين رفت و برگشتها بود که موضوع تجهيز فرودگاه تبريز به دستگاه آر.وي.آر که با نصب در فرودگاهها توان و ميدان ديد خلبان افزايش ميدهد، مطرح شد.
در آن مقطع اعتباري در حدود 9 ميليارد ريال ميتوانست مرتفعکننده موضوع کاهش ديد در فرودگاه بينالمللي تبريز باشد اما اين دستگاه آنقدر در کش و قوس و گردنههاي اعتبارات گير کرد که براساس آخرين اظهارات که مربوط به نيمه اول سال قبل بود، 25 ميليارد ريال براي اين منظور اعتبار نياز است.
فرودگاه تبريز در سال 1329 با مأموريت ارائه خدمات هوايي، پروازهاي برنامهاي و غيربرنامهاي، آموزشي و نظامي براي مسافران، متقاضيان و ساير ارگانهاي کشوري و تحت نظارت ضوابط سازمان جهاني هوانوردي در محل کنوني تأسيس شد.
اين فرودگاه در سال 1356 پرواز حجاج از اين فرودگاه شروع و از سال 1370 با تصويب هيئت دولت به عنوان فرودگاه بينالمللي نامگذاري شد. همچنين در سال 1378 به عنوان يکي از فرودگاههاي درجه يک کشور انتخاب شد و از آن تاريخ به عنوان يکي از چهار فرودگاه (آسمان باز) ايران خدمات هوايي خود را به پروازهاي داخلي، خارجي و عبوري ارائه ميکند.
اين فرودگاه هماکنون با داشتن حدود 200 پرواز داخلي و 20 پرواز خارجي ورودي و خروجي در هفته از نظر تعداد پرواز و تجهيزات ناوبري از جايگاه مناسبي در کشور برخوردار بوده و در حال حاضر داراي يک فرودگاه اقماري به نام فرودگاه سهند است
کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید: