1392/10/2 - 14 : 27
کد خبر: 1275
مربي تيم واليبال شهرداري تبريز:
با پوشش قدرتي زنهاي تيم ميزان پيروز خواهيم شد/ اين ديدار براي ما 6 امتياز دارد
تيم واليبال شهرداري تبريز در هفته يازدهم رقابتهاي ليگ برتر واليبال باشگاههاي کشور روز سهشنبه سوم دي سال جاري در خانه خود مقابل تيم ميزان خراسان بازي ميکند.
به گزارش احرار نيوز، عادل بناکار اظهار داشت: تيم ميزان در 2 تا 3 بازي اخير خود توانسته نتايج قابل قبولي را به دست آورد و عملکرد اين تيم با اوايل فصل اصلا قابل مقايسه نيست.
مربي تيم واليبال شهرداري تبريز افزود: بازيکنان تيم تبريز هم به جز بازي مقابل نوين کشاورز که مورد نا مهرباني سازمان ليگ قرار گرفتيم در هفته هاي اخير خوب بازي کرده اند و براي شکست مشهديها در خانه از انگيزه بالايي برخوردار هستند.
وي در ادامه گفت: نقطه قوت تيم ميزان در داشتن قدرتي زنها خوبي است که عضو تيم ملي هم هستند آنها هم خوب کار مي کنند و هم در دفاع عملکرد حرفه اي دارند اگر بتوانيم در اين بخش آنها را چوشش دهيم به طور قطع نتيجه بازي به نفع ما خواهد بود. البته تيم ميزان در تمامي پستها يک تيم کامل و بدون نقص است.
بناکار در گفتگو با باشگاه خبرنگاران اظهارداشت: اين بازي براي ما حکم 6 امتياز دارد اگر بتوانيم امتياز کامل ديدار را به دست آوريم با 18 امتياز جايگاهمان در جدول رده بندي به مکان سوم صعود خواهد کرد اين امر در حالي است که هم اکنون تا پايان هفته دهم ليگ در مکان پنجم قرار گرفته ايم.
کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید: