1392/10/1 - 09 : 51
کد خبر: 1250
وزير ارتباطات: ويچت ميتواند رفع فيلتر شود
وزير ارتباطات معتقد است که راهاندازي فيلترينگ هوشمند، ميتواند ويچت را به دوران گذشته بازگرداند و از فيلتر خارج کند.
به گزارش احرار نيوز، در حاليکه از روز گذشته سرويس ويچت براي برخي کاربران ايراني بلوکه و دسترسي به سرورهاي آن بلوکه شده اما همچنان برخي کاربران به اين سرويس دسترسي دارند که به گفته يکي از مسئولان زيرساختي اين موضوع به دليل تعدد سرورهاي اين سرويس يا عدم اعمال IP آن در ليست فيلتر شدهها از سوي برخي سرويسدهندگان داخلي بوده است.
اين سرويس که تشکيل گروههاي ارتباطي آن در مجامع و موضوعات مختلف ديده ميشود، زمينهاي از التهاب را در ميان کاربران فضاي مجازي به وجود آورده است. احتمال آن داده شده که با فيلتر شدن اين سرويس، ساير سرويسها نظير وايبر، تانگو و حتي اينستگرام نيز در معرض فيلترينگ قرار گيرند.
از اين جهت، فيلترينگ ويچت به موضوعي نسبتا مهم در نشست خبري معاون وزير ارتباطات و رئيس شرکت ارتباطات زيرساخت تبديل شد و وي در پاسخ به دليل فيلترينگ ويچت بار ديگر همچون روال گذشته گفت: فيلترينگ جزو مسئوليتهاي کميته مصاديق محتواي مجرمانه است و ما فقط مجري تصميمات اخذ شده در اين کميته هستيم.
خسروي البته به نوعي گلايه خود از اين کار را نشان داد و گفت: شبکههاي اجتماعي نوعي فرصت هستند و گروههايي در آنها ايجاد و مطالب و محتوا به اشتراک گذاشته ميشود.
مدير عامل زيرساخت و معاون وزير ارتباطات با اشاره به اينکه نماينده اين وزارتخانه در کميته مصاديق محتواي مجرمانه مخالف اين تصميم بوده است، گفت: ما تنها يک نماينده داريم و ظاهرا اين موضوع درخواست دو کارشناس اين کميته بوده و ديگران هم با آن موافق بودهاند که سرانجام فيلترينگ انجام شد.
او درباره احتمال فيلتر شدن ساير سايتها نيز گفت: در حال حاضر دستوري براي فيلترينگ ساير سرويسها نداشتهايم.
اما وزير ارتباطات هم درباره چنين اقدامي گفته است که "در طي دو سه روز گذشته درباره ويچت سئوالات مختلفي شده اول اينکه اين شبکه يک شبکه چيني است و اينکه با تصميم هفته گذشته کميته تعيين مصاديق فيلتر شده است و ارتباطي با من به عنوان وزارت ارتباطات ندارد و دليلي که آنها ميآورند اين است که خيلي به حريم خصوصي افراد وارد شدهاند به گونهاي که حتي در کشورهاي غربي که اين شبکهها رواج زيادي دارند از اين شبکه استقبال چنداني نشده است.
به نقل از تسنيم، واعظي عنوان کرد: "اميدوارم در داخل کشور چنين سرويسهايي که مردم بتوانند به خوبي استفاده کنند در اختيار مردم قرار گيرد. موضوعي است فقط کميته مصاديق به بخشي از استفاده کاربري وي چت مشکل داشته است و با بخشهايي که شبکههاي ديگر هم داشتهاند مشکلي نداشتهاند، اميدواريم در آينده بتواند نرمافزاري استفاده شود که هوشمند اين کار را انجام دهد و اگر شبکهاي مثل ويچت فعاليتهاي مثبتي هم دارد مردم استفاده کنند واگر بخشي از آن مشکل دارد برطرف شود و فقط همان بخش فيلتر شود.
کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید: