1392/9/27 - 14 : 19
کد خبر: 1198
نماينده مردم تبريز در مجلس:
هرگونه توافقنامه و قرارداد مذاکرات هسته اي بايد به تصويب مجلس برسد
عضو هيات رييسه مجلس شوراي اسلامي گفت: هرگونه توافقنامه و قرارداد در نتيجه مذاکرات هسته اي ايران و گروه 5+1 بايد به تصويب مجلس شوراي اسلامي برسد.

به گزارش احرار نيوز، محمدحسين فرهنگي سه شنبه شب در جلسه هم انديشي با تعدادي از مردم تبريز در مجتمع فرهنگي و هنري 29 بهمن، با بيان اينکه مذاکرات هسته اي طي ماه هاي اخير روند خوب و مناسبي را طي کرده است، افزود: اگر اين مذاکرات منجر به عقد قرارداد رسمي شود، مصوبه مجلس براي اجرايي شدن آن لازم و ضروري است.

وي گفت: محوري ترين اولويت مجلس شوراي اسلامي و دولت در اين زمينه تاکيد بر آرمان هاي ملت و نظام بر استفاده از فناوري صلح آميز هسته اي است و در اين رابطه آحاد مردم نبايد کوچکترين نگراني از بابت اين موضوع مهم و اساسي داشته باشند.

فرهنگي روند کلي و سياست هاي اتخاذ شده از سوي دستگاه ديپلماسي ايران در مذاکرات هسته اي را خوب و مناسب ارزيابي و اضافه کرد: کليات اين مذاکرات از سوي طرف هاي ايراني هيچ ايرادي ندارد، اما بايد در جزئيات دقت عمل بيشتري به خرج داده شود.

وي هر نتيجه حاصله از مذاکرات اخير ژنو را به نفع جمهوري اسلامي ايران خواند و گفت: چنانچه اين مذاکرات سخت و فشرده با تفاهم نامه مرضي الطرفين همراه باشد بدون ترديد برنده اصلي آن ايران خواهد بود که در اين صورت تمام تحريم هاي ظالمانه اقتصادي نيز از بين مي رود.

فرهنگي اظهار کرد: در غير اين صورت اگر مذاکرات به بن بست رسيد، افکار عمومي جهانيان و ملت ايران متوجه حسن نيت و علاقمندي جمهوري اسلامي به حل و فصل اين پرونده شده و نگراني هاي ادعايي از سوي غرب در زمينه فعاليت هاي هسته اي کشور تا حد زيادي رفع خواهد شد.

به نقل از ايرنا، وي نقطه آرماني مذاکرات هسته اي ايران و گروه 5+1 را لغو تحريم هاي اقتصادي عليه ايران دانست.

نماينده مردم تبريز، آذرشهر و اسکو در مجلس شوراي اسلامي، اصرار بر داشتن حق غني سازي و استفاده صلح آميز هسته اي را از مطالبات مهم و اصلي ملت سرافراز ايران اسلامي بيان کرد و گفت: اخيرا يکي از موسسات نظرسنجي آمريکايي اعلام کرده که 96 درصد از مردم ايران بر مقاومت بر داشتن فناوري هسته اي به رغم تحريم ها و فشارهاي اقتصادي تاکيد کردند.

کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
ارسال نظر
نام: 
پست الکترونیک:
نظر : 
سوال امنیتی : 
? 6 + 6

  آخرین اخبار
گرما در راه آذربايجان شرقي
گرما در راه آذربايجان شرقي
آزادسازي2.4 هکتار از اراضي مجموعه تاريخي ربع رشيدي تبريز/آغاز فصل جديد کاوش‌ها
کوهنوردان تبريزي مفقود شده در سبلان پيدا شدند
قرارداد بزرگترين سالن سرپوشيده ورزشي کشور در تبريز امضا شد قرارداد
شيرجه مرگ بار به قزل اوزن
8 تبعه غيرمجاز در تبريز شناسايي و جمع آوري شدند
متن بيانيه رضا صديقي نمابنده مردم تبريز آذر شهر و اسکو در مجلس شوراي اسلامي درباره آتش بس ايران و رژيم جعلي صهـ.ـيوني
عليرضا بيرانوند نامزد عنوان بهترين دروازه‌بان آسيا شد
سرلشکر محمدسعيد ايزدي شهيد شد
  پربازدیدترین اخبار
متن بيانيه رضا صديقي نمابنده مردم تبريز آذر شهر و اسکو در مجلس شوراي اسلامي درباره آتش بس ايران و رژيم جعلي صهـ.ـيوني
رهبرانقلاب: سيلي سختي به آمريکا زديم و رژيم صهيوني تقريباً از پا درآمد و لِه شد
شيرجه مرگ بار به قزل اوزن
هيئات تبريز اجتماع ضدصهيوني برگزار مي‌کنند/ تمهيدات ترافيکي اعلام شد
8 تبعه غيرمجاز در تبريز شناسايي و جمع آوري شدند
قرارداد بزرگترين سالن سرپوشيده ورزشي کشور در تبريز امضا شد قرارداد
کوهنوردان تبريزي مفقود شده در سبلان پيدا شدند
آزادسازي2.4 هکتار از اراضي مجموعه تاريخي ربع رشيدي تبريز/آغاز فصل جديد کاوش‌ها
گرما در راه آذربايجان شرقي
گرما در راه آذربايجان شرقي
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.