احرار: رئيس سازمان زمين شناسي و اکتشافات معدني آذربايجان شرقي گفت: فعالشدن گسل ترکيه نميتواند موجب فعال شدن گسلهاي منطقه آذربايجان در تبريز يعني گسل شمال تبريز شود.
، حسن عباس نژاد، اظهار کرد: گسلهاي مربوط به ترکيه و سوريه که فعال شده گسلهاي غير همسان نيستند و بر اين اساس توانستند همديگر را فعال کنند، گسل ترکيه و سوريه داراي حرکت چپ کرد بوده و فاصله آن با گسلهاي آذربايجان در تبريز 600 کيلومتر است بنابراين فعال شدن گسل تبريز به اين علت ممکن نيست و جاي نگراني براي مردم وجود ندارد.
رئيس سازمان زمين شناسي و اکتشافات معدني آذربايجان شرقي تاکيد کرد: فعال شدن گسل ترکيه نميتواند موجب فعال شدن گسلهاي منطقه آذربايجان در تبريز يعني گسل شمال تبريز شود زيرا انتهاي آن گسل به شمال آناتولي مربوط ميشود اما زلزلههايي که در ترکيه اتفاق افتاد مربوط به شرق آناتولي است.
عباس نژاد خاطر نشان کرد: ما بايد آمادگيهاي لازم را در برابر بحراني همچون زلزله را داشته باشيم و براي اين مهم اقدامات جدي اتخاذ کنيم.
رضا ديزجي، رئيس سازمان نظام مهندسي استان آذربايجان شرقي هم در اين جلسه بيان کرد: تمام ابعاد موضوعات ناشي از زلزله اخير شهرستان خوي و کشورهاي ترکيه و سوريه را بررسي کرده ايم و دريافتهايم که سازههاي نامناسب در اين جريان بيشترين آسيبها را وارد کرده اند.
رئيس سازمان نظام مهندسي استان آذربايجان شرقي ادامه داد: بايد بگويم که خوشبختانه استان آذربايجان شرقي در بحث مقررات ملي ساختماني اقدامات خوبي را انجام داده و لازم است در راستاي پروانههاي ساختماني اقدامات بيش از پيش و نظارتهاي لازم توسط مديريت شهري صورت گيرد.
مسعود حسن نژاد، مديريت بحران شهرداري تبريز هم در اين خصوص بيان کرد: يکي از بحثهاي آسيب پذير در شهر ما موضوع اسکان اضطراري و اسکان موقت است که بايد در اين خصوص اقداماتي اتخاذ شود.