احرار خبر: مدير امور باغباني سازمان جهاد کشاورزي استان زنجان شهرستان طارم را يکي از مستعدترين مناطق توليد زيتون در کشورمان دانست و گفت: زيتون زنجان از نظر سطح و توليد رتبه نخست کشوري را دارد.
به گزارش احرار خبر، بهنام اوجاقلو با اشاره به اينکه استان زنجان ظرفيتهاي بسيار خوبي در زمينه توليد انواع محصولات باغي دارد، اظهار کرد: زيتون، انگور، سيب، گردو، زردآلو و فندق از جمله مهمترين محصولات باغي توليد شده در اين استان به شمار ميرود که در بين آنها زيتون با سطحي بالغ بر 19 هزار و 56 هکتار در جايگاه نخست و از نظر توليد نيز رتبه نخست در سطح کشور را داراست.
وي به سطح زير کشت محصول انگور در استان زنجان اشاره و تصريح کرد: سطح زير کشت اين محصول در استان در حال حاضر به 16 هزار و 685 هکتار ميرسد.
مدير امور باغباني سازمان جهاد کشاورزي استان زنجان عنوان کرد: انگور استان زنجان از نظر سطح زير کشت در جايگاه پنجم کشوري و از نظر توليد نيز رتبه سوم کشوري را به خود اختصاص داده است و مستعدترين مناطق براي توسعه کشت اين محصول شهرستانهاي ابهر، خرمدره، سلطانيه و خدابنده محسوب ميشود.
اوجاقلو سطح زير کشت محصول سيب در استان زنجان را 8 هزار و 741 هکتار دانست و بيان داشت: زنجان در زمينه توليد سيب نيز از نظر سطح زير کشت و ميزان توليد در جايگاه ششم کشوري قرار دارد.
اين مسئول اضافه کرد: شهرستانهاي ابهر، خرمدره، سلطانيه و خدابنده براي توليد محصول سيب نيز مستعدترين مناطق استان زنجان شناخته شدهاند.
وي در ادامه سطح باغات گردو در استان زنجان را 6 هزار و 108 هکتار اعلام کرد و گفت: محصول گردوي زنجان نيز در جايگاه دهم و از نظر توليد نيز رتبه هفتم کشوري را به خود اختصاص داده است.
مدير امور باغباني سازمان جهاد کشاورزي استان زنجان از شهرستانهاي ابهر، خرمدره، سلطانيه، خدابنده و زنجان به عنوان مناطق مستعد توسعه کشت محصول گردو در اين استان نام برد.
اوجاقلو با بيان اينکه زردآلو سطحي بالغ بر 5 هزار و 120 هکتار از باغات استان زنجان را به خود اختصاص داده است، خاطرنشان کرد: زنجان همچنين در زمينه محصول زردآلو از نظر سطح زير کشت جايگاه سوم و از نظر توليد رتبه ششم کشوري را از آن خود کرده است.
اين مسئول افزود: فندق استان زنجان با سطحي بالغ بر 485 هکتار در جايگاه چهارم کشوري قرار داشته و از نظر ميزان توليد نيز رتبه سوم کشوري را داراست.
وي در پايان شهرستانهاي ماهنشان و طارم را از مستعدترين مناطق توسعه کشت زردآلو در استان زنجان برشمرد و بيان داشت: شهرستانهاي طارم و زنجان (منطقه لار) نيز از استعداد بالايي به منظور توليد محصول فندق برخوردارند